Skip to the content

Menu

Om AC Mad 

AC Mad leverer eksklusiv mad til private selskaber – vi kalder det Privat Dining. 

Vores mad er altid farverig, detaljeret og med et feminint touch, og lavet ud fra de bedste råvarer. Vi indretter menuerne efter sæsonerne, så vi på den måde får de friskeste og lækreste råvarer. Vi laver alt fra bunden.

AC Mad er drevet af Ann Charlotte – kaldet AC, der er født i Odense i 1980. Gastronomi er Ann Charlotte's store passion. Hun er ambitiøs i sit fag og drevet af altid at levere den bedste smag kombineret med smukt anrettet og detaljeret mad. AC har drevet virksomhed i 13 år, og har i dag 17 ansatte, der alle har en ligeså stor passion og dedikation for mad. 

AC er udlært kok fra Knudsens Gård og har efterfølgende taget Chokoladekursus i New York ved Fritz Knipschildt, der leverer verdens dyreste chokolade.

AC’s karriere begyndte for alvor da hun efter et par år på Ruths Hotel, kom til Svinkløv Badehotel og efterfølgende Ti Trin Ned i Fredericia. Siden hen har hun været sushikok på GOMA i Odense og været med i koncept- og udviklingsfasen af Riceteria i Odense.

Derudover har Ann Charlotte drevet sommerrestaurant i Falsled. 

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til menuer, priser el. inspiration, så kontakt os her!