Juletallerken
Sild & karrysalat
Æg – kapers - rugbrød
Fiskefilet med remoulade
Citron – rejer – tyttebær
Varmrøget laks & syltede sennepskorn
Malt – agurk - dild
Kyllingesalat
Sprød butterdejskurv – svampe – bacon
Frisk forårsrulle med and
Rødbedemayo – æble - skalotter
Krydret fasanpølse med timian og bacon
Kål – syrnet fløde – brunede kartofler
SLIDERS
Svinekam – rødkål – agurkesalat - mayonnaise
Ris a la mande
Brændt mandel – kirsebærsauce – skovsyre
Kr 450.- pr kuvert.
Minimum 8 personer
Julebord 2024
Marineret sild i cremet dilddressing med æble
Klassisk sild med karrysalat, kapers og skalotteløg
Koldrøget færøsk laks med mild peberodsfløde og salte rogn
Røget ål med æggestand, karse og kørvel
Rugmelstegte sild, fyldt med sennep & dild
Paneret brosmefilet med remouladesauce og citron
Sylte med rødbede og syltede sennepskorn
Små frikadeller med rødkål
Æbleflæsk med røget spæk og sprøde løgringe
Lun leverpostej med bacon og ristede svampe
Rosastegt andebryst med brunede kartofler
Glace med ribs og valnødder
Ris a la mande med friske citrus frugter, brændte mandler og appelsinsauce
ELLER
3 slags ost med solbær, oliven og knækbrød
Kr. 650.- per kuvert
Minimum 8 personer