Skip to the content

Menu

Juletallerken

Sild & karrysalat
Æg – kapers - rugbrød

Fiskefilet med remoulade
Citron – rejer – tyttebær

Varmrøget laks & syltede sennepskorn
Malt – agurk - dild

Kyllingesalat
Sprød butterdejskurv – svampe – bacon

Frisk forårsrulle med and
Rødbedemayo – æble - skalotter

Krydret fasanpølse med timian og bacon
Kål – syrnet fløde – brunede kartofler

SLIDERS
Svinekam – rødkål – agurkesalat - mayonnaise

Ris a la mande
Brændt mandel – kirsebærsauce – skovsyre

Kr 450.- pr kuvert.

Minimum 8 personer

Julebord 2023

Marineret sild i cremet dilddressing med æble

Klassisk sild med karrysalat, kapers og skalotteløg

Koldrøget færøsk laks med mild peberodsfløde og salte rogn

Røget ål med æggestand, karse og kørvel

Rugmelstegte sild, fyldt med sennep & dild

Paneret brosmefilet med remouladesauce og citron

Sylte med  rødbede og syltede sennepskorn

Små frikadeller med rødkål

Æbleflæsk med røget spæk og sprøde løgringe

Lun leverpostej med bacon og ristede svampe

Rosastegt andebryst med brunede kartofler

Glace med ribs og valnødder

Ris a la mande med friske citrus frugter, brændte mandler og appelsinsauce

ELLER

3 slags ost med solbær, oliven og knækbrød

Kr. 650.- per kuvert

Minimum 8 personer