Skip to the content

Menu

Jagtfrokost

Disse retter kan bruges til jagtfrokoster. Det hele leveres i fade og skåle, så det er klar til at stille på bordet/buffetten. 

 

Boeuf sauté Stroganoff
Svampe – perleløg – bacon

Kartoffelcreme
Sprøde løg – muskat – sort peber

Hjemme syltede asier a part

”Stuvet spinat” & vildeurter
Gruyere – muskat – vagtelæg

*

Oksehaleragout & persillerødder
Kastanie – timian - tomat

Kartoffelpure & hjemme syltede asier

Salater & Hokkaido

Bagt tomat – sølvbeder – kastanie

Bønne cassoulet

Pølser – tomat – saltet bacon

Grønne salater & krydderurter

Langtidshævet surdejsbrød

*

Boeuf Bourguignon
Svampe – perleløg – bacon

Kartoffelcreme
Sprøde løg – muskat – Kastanie

Hjemme syltede asier a part

”Stuvet spinat” & vildeurter
Gruyere – muskat – vagtelæg 

*

Labskovs på dyrekød
Tyttebær – rødbeder – vilde urter – svampe

Enebærsmør – rugbrød - sennep

Bagte rødbeder i kirsebæreddike

Peberrod – skovsyre – citrontimian

*

Coq au vin
Kantarel – kastanie – perleløg

”Pommes Anna”  som mos

Skalotter – timian – sort Peber

Sød kartoffel & Hokkaido
Sesam – løgfritt – citron – Røde salater – græskarkerner – skovsyre – tahin.dressing

*

Ragout af let sprængt gråand
Pastinak – ærteskud – bøgehatte

Selleripure & brunet smør
Hasselnød – rosmarin –havsalt

Sød kartoffel & butternut
Hasselnød – hyben - brombær

*

Fasan i estragonsauce
Brøndkarse – kørvel -  persille

Kartoffelpure
Perleløg – røgsalt - muskat

Bagte rødbeder i kirsebæreddike
Peberrod – skovsyre – citrontimian 

*

”Coq au vin” på svampefarsertet fasan
Stegte svampe – perleløg – skt. Hansurt

Langtidshævet surdejsbrød 

”Stuvet spinat” & vildeurter
Gruyere – muskat – grønneblade

Selleripure & brunet smør
Hasselnød – rosmarin –havsalt

*

Sprængt Krikand
Svampe – græskar - fattigmandsasparges

Kartoffelpure
Perleløg – røgsalt - muskat

Sharon & kumquats
Kakaobønne – vinter portulak – persillerod

 

Kontakt os for priser. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til menuer, priser el. inspiration, så kontakt os her!