Jagtfrokost
Disse retter kan bruges til jagtfrokoster. Det hele leveres i fade og skåle, så det er klar til at stille på bordet/buffetten.
Boeuf sauté Stroganoff
Svampe – perleløg – bacon
Kartoffelcreme
Sprøde løg – muskat – sort peber
Hjemme syltede asier a part
”Stuvet spinat” & vildeurter
Gruyere – muskat – vagtelæg
*
Oksehaleragout & persillerødder
Kastanie – timian - tomat
Kartoffelpure & hjemme syltede asier
Salater & Hokkaido
Bagt tomat – sølvbeder – kastanie
Bønne cassoulet
Pølser – tomat – saltet bacon
Grønne salater & krydderurter
Langtidshævet surdejsbrød
*
Boeuf Bourguignon
Svampe – perleløg – bacon
Kartoffelcreme
Sprøde løg – muskat – Kastanie
Hjemme syltede asier a part
”Stuvet spinat” & vildeurter
Gruyere – muskat – vagtelæg
*
Labskovs på dyrekød
Tyttebær – rødbeder – vilde urter – svampe
Enebærsmør – rugbrød - sennep
Bagte rødbeder i kirsebæreddike
Peberrod – skovsyre – citrontimian
*
Coq au vin
Kantarel – kastanie – perleløg
”Pommes Anna” som mos
Skalotter – timian – sort Peber
Sød kartoffel & Hokkaido
Sesam – løgfritt – citron – Røde salater – græskarkerner – skovsyre – tahin.dressing
*
Ragout af let sprængt gråand
Pastinak – ærteskud – bøgehatte
Selleripure & brunet smør
Hasselnød – rosmarin –havsalt
Sød kartoffel & butternut
Hasselnød – hyben - brombær
*
Fasan i estragonsauce
Brøndkarse – kørvel - persille
Kartoffelpure
Perleløg – røgsalt - muskat
Bagte rødbeder i kirsebæreddike
Peberrod – skovsyre – citrontimian
*
”Coq au vin” på svampefarsertet fasan
Stegte svampe – perleløg – skt. Hansurt
Langtidshævet surdejsbrød
”Stuvet spinat” & vildeurter
Gruyere – muskat – grønneblade
Selleripure & brunet smør
Hasselnød – rosmarin –havsalt
*
Sprængt Krikand
Svampe – græskar - fattigmandsasparges
Kartoffelpure
Perleløg – røgsalt - muskat
Sharon & kumquats
Kakaobønne – vinter portulak – persillerod
Kontakt os for priser.